hólánc-bérlés-budapest-1038x576

HÓLÁNC BÉRLÉS

Béreljen hóláncot nálunk, bármilyen autótípusra!

FOGLALÁS MENETE:

A hólánc foglalásokat KIZÁRÓLAG a tetoboxberles@gmail.com emilben tudjuk fogadni.

Sajnos kapacitáshiány miatt nem áll módunk telefonon hólánc foglalást felvenni!!

Pontos információval és árajánlattal a gumiméret (205/55r16) és az autó típus, gyártási év megadása mellett tudunk szolgáltatni. Továbbá szükséges az autó szervizkönyvében található (téli gumi, vagy hólánc fejezetben) előírt maximális szemnagyság megadása. Ezen adatok hiányában a nem megfelelően megválasztott hólánc okozta problémákért semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni.

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig 9:00-18:30 között

A HÓLÁNCOKAT CSAK E-MAILES FOGLALÁS UTÁN TUDJUK ÁTADNI!!!

Megértésüket köszönjük!

A szomszédos országokban már kötelező a hólánc megléte, indokolt esetben használata is. Természetesen a rendőri büntetésen felül a legfontosabb szempont az utazók biztonsága.

Egy külföldön is használható hólánc nem olcsó, így nem kis többlet költséggel növeli meg az utazásra szánt költségeket, főleg hogy átlagban 4-5 napnál nem használják többet egy-egy szezonban.

Bérleti díj:

A sima rombuszmintás hóláncunk (könnyen felszerelhető, felnivédelem nélküli) napi bérleti díjai:

90-es mérethatárig 400 Ft/nap. (felnivédelem nélküli, nem Thule/König gyártmány)

130-as mérethatárig 600 Ft/nap. (felnivédelem nélküli, nem Thule/König gyártmány)

130-as mérethatártól, Kisteherautó, yeep, terepjáró, suv esetén 900 Ft/nap. (felnivédelem nélküli, nem Thule/König gyártmány)

Amennyiben Thule rombuszmintás hóláncra lenne szükséges annak díja 1.800 Ft/nap, a gyors rögzítéses hókengyel (THULE K-SUMMIT) pedig 2.500 Ft/nap áron biztosítható. Az utóbbi kettő típus minden esetben ellenőrzött, beállított, lezárt állapotban kerül átadásra. Esetleges használat, kibontás esetén az utólagos ellenőrzés költsége még a bérlőt terhel, ennek összege 4000FT / pár

A hóláncokat szakszerűtlen használat, túlerőltetés esetén (szakadás, nyúlás) nem tudjuk visszavenni, meg kell vásárolni, a termék listaárán.

Kaució:   5.000 Ft (sima rombuszmintás hólánc esetén)

Kaució: 40.000 Ft (K-SUMMIT hólánc esetén)